bourgondisch lifestyle  •  haarlemmerstraat 115, 1013 em amsterdam, 020-4120027  •  openingstijden: zo. en ma. 13-18u.  •  di. t/m vr. 11-19u.  •  za. 9-18u.

diner

Voorbeeld 4 gangen menu “Sitting down” € 39,50 v.a. 10 personen

Amuse: Gepocheerde oester met champagnesaus

Halve kreeft met zeekraal, crème fraiche, tomaat concassé en piment d'Espelette
Tournedos met Lardo di Colonnata, pommes gratin en geroosterde seizoensgroente
Rauwmelkse kazen
Mousse van chocola


Voorbeeld 6 gangen menu “Walking dinner” €29,50
v.a. 15 personen

Amuse: Brusschetta met wilde Alaska zalm

Salade van gerookte eendenborst met tomatenchutney
Koude soep van tomaat, watermeloen, bleekselderij en knoflook
Truffeltortellini met warm gerookte zalm, crème fraiche
Risotto van parelgort met gepocheerde en gegrilde boerderij-kip
Rauwmelkse kazen
Assorti van Petit Gateau MiniMini’s


Voorbeeld buffet v.a. € 26,50
v.a. 25 personen

Salade Barbabietole, buffelmozzarella, gepofte rode bietjes en verse basilicum
Salade van warm gerookte makreel, avocado, waterkers en artisjok
Salade van geroosterde seizoensgroenten en groene kruidendressing
Cassoulet van kabeljauw, haricots cocos, chorizo ristra en tomaat
Boeuf Bourguignon: langzaam gegaard rundvlees met pancetta, zilveruien en kastanjechampignons
Geroosterde Amandine aardappels met knoflook en rozemarijn
Kaasplank
Plateau charcuterie
Plateau gerookte vis
Plateau met broodsoorten en gezouten boter
Plateau met diverse zoetigheden, Petit Gateau (miniminis), mini-eclaires en cheesecake

Prijzen zijn per persoon, exclusief personeelskosten op locatie en huur van serviesgoed.

Personeelskosten bediening per uur € 32,50 ex btw per uur
Personeelskosten kok per uur € 45,00 ex btw per uur        

Wij hebben meer dan 70 soorten wijn in ons assortiment en kiezen dan ook graag met u een passende wijn bij het gerecht.